Internet är min bästa vän

Min käre far har typ.. eh vad hater det..? Gjort något med våra datorer i hemmet således lyckats få de tre datorer i vårt hem odugliga! Nu funkar det igen. Min lycka är nästan oändlig!


Tisdag = Desperate Housewives<3

// Pixelpanda

...


Ok jag ska aldrig mer säga att det är vår.
Det har snöat

// Tekla

VÅR


Det är vår i mej idag. För första gången det här året så har jag den där grå-dassiga känslan som inte är en dålig känsla utan min känsla av att det är vår. Antagligen är det svinkallt ute men i mej gror våren idag, trots att solen skiner med sin frånvaro. Vårkänslor dyker inte upp förrän de ska dyka upp de beror inte på vädret eller jo till viss del men man känner i luften när det är vår. Jag märker det i mina hörlurar, för på något vis varje vår smyger sej Håkan Hellström och hans Ett kolikbarns bekännelser in i de där hörlurarna, och kommer över mina läppar som ett trallande

// Tekla

bild


Jag tänkte jag skulle visa er min favorit bild av de jag tagit. Jag vet inte varför jag gillar den här kanske för att den doftar vår. Eller kanske för att det var första vårdagen det året och jag satt i solväggen vid vår garagedörr




// Tekla

Tisdag


Åh vad jag blir irriterad, det går inte att få upp bilderna jag vill ha upp här på bloggen. Dessutom håller jag på att bli sjuk, och det har jag inte råd med. Det kryper myror i benen, jag hostar, mitt huvud sprängs och jag fryser.

I övrigt har min dag varit trevlig, har sprungit runt i stan och letat efter en sjömansklänning som min arma mor tipsade mej om men inget napp där inte. Istället kom jag hem med en rosa a-linje formad tunntröja.
Så har jag varit hemma hos Pixelpanda och druckit te, det är grejsaker det. Jag älskar hennes lägenhet eller hennes och hennes fars lägenhet. Den är så underbart fin.
När jag kom hem till mitt så bjöds jag på vin och blev tillfrågad att följa med ut, men där tackade jag nej. Jag skall inte gå ut på galej när huvet vill sprängas och benen vittra sönder.
Dessutom har jag inga bra erfarenheter av att gå ut på tisdagar, sist slutade det med att jag och Pixelpanda käkade upp min matlåda på knast.
Imorgon ska jag städa mitt rum eller så ligger jag i sängen hela dagen och blir frisk. Nu är jag hungrig och ska käka smörgås.

// Tekla

ryck och hår


Jag förstår inte vad det är som får folk att tro att det är okej att känna eller föralldel rycka i håret på mej. 
Jag blir arg och har rätt att bli arg.
Ni ska döh

// Tekla

Lördag

Idag är det rosa, allt är rosa.

..Och Le muhr så klart!

Fantastiska, underbara le muhr! 

Förlåt

Fölåt för att jag var så sur och grinig i går. Det var inte meningen, jag gillar dig.


<3


// Pixelpanda

Nej, nej! Jag hade ju glömt dig... Nej, nej!

Dans, dans, dans!

I kväll är det dans på ace och om en vecka dansar vi till Le Muhr på kulturhuset!!  100 kr kostar det och allt går till välgörenhet, så komsi komsi, Le Muhr är helt fantastiska och de som inte riktigt fattat det än, komsi komsi och dansa så kommer ni bli lika frälsta som vi, OKI?


(Det var tack vare Le Muhr som vi insåg att vi skulle komma att tycka hemskt bra om varanda)



Puss // Pix och Tekla

Något stort

Idag.


Idag klockan 21.00 börjar desperate housewives och det pirrar redan i hela kroppen. Lite perverterat kanske men jag kan inte hjälpa det, jag älskar DH... Jag menar verkligen älskar.

Bree - Min stora förebild. Alltid.

Gabby - Fantastiskt elak. Med stor finess.

Susan - Underbart spontan, handlar innnan hon tänker.

Lynnette - Så stark att man får ont i hjärtat.

Edie - Illvillig trollpacka som inte drar sig för fula knep.

Hur kan jag inte bara älska dom! Jag får gåshud!


// Pixelpanda

DH

Klockan är snart 22.00 och jag borde skriva pressentationsbrev så jag kan söka jobb, skriva en psykologiuppsats, tänka på språksociolgiuppgiften, läsa i min kära körkortsteoribok, göra mina sjukgymnastiksövningar, skriva hemprov i religion, plugga till nutida konstprovet.


Jag sitter och störtbölar som en liten barnunge till desperate housewivesboxen istället för att göra saker som jag vet är viktiga och faktiskt tycker är ganska intressanta. Ja, inte körkortsteorin då, men det andra.


Välkommen till mitt liv med ADHD och bristande prioriteringsförmåga, typ!

Hatar det. Nu ska jag göra körkortsteoriläxan innan ajg går och lägger mig, den tar typ tio min så det hinner jag innan tröttheten tar över.. Eller så dygnar jag och gör allt, vi har två eller tre oöppnade paket kaffe så det borde ju funka. Eh. Nej, jag får nöja mig med Peters pedagogiska körkortsläxa. Loving it. Just.. loving it. NEJ!

Jag vill egentligen bara dansa på något trevligt ställe, dansa bort skol- och jobbångest och förbaskade, förbenade ryggsmärtor.



Lycklig, smått berusad, fötter som dansat och ångest och ryggsmärtor var ett minne blott men det var förra veckan det.
Denna vacka, skola och plugg.




// Pixelpanda

Människor som har fyllt 60

Mänsikor som har fyllt 60 är oftast så himla fina att jag dör. Specielt par, det är något över dom som får mig att vilja bli kär, gifta mig, skaffa barn och katter. Och så vill jag ha fina kläder och så vill jag ha varit med om lika mycket.

Se bara på dess två som jag hittade i Lördags. Jätesöta!



Dom såg så glada ut och hon hade en väldans fin rosett på baken av sin hatt. Jag ska också börja ha hattar med stora rosetter på!



// Pixelpanda

Rubrik

Torsdag: Ölkalas hos Felix, utan Felix. Jag, Pontus och John drack öl och åkte in till söder för att gå på någon relesefest med något ösigt band. Lite senare trillade det in en Mange, direkt från Berlin.
Jag råkade även springa rakt in i en liten Sebastian, eller det var Pontus som hittade honom när han skulle röka och jag följde med, men hur som, jag skulle inte vilja kalla det mötet angenämnt. Men som helhet så var det en fin kväll och jag gillar Pontus, John och Mange!

Fredag: Jag fick finbesök av Linnea och blev glad. Vi fattade ett klokt beslut om att se på film eftersom att vi båda var väldigt trötta... Men sen när vi skulle sova gick det inte så bra... underligt det där, när man är så trött att man knappt kan stå rakt men sen när man går och lägger sig för att sova så vägrar kroppen att somna. Det suger verkligen.

Lördag: Snabbvända till skärholmen. Men eftersom att både jag och Linnea har kroppar som två åttioåringar och led utav diverse underliga smärtor i rygg och mage så blev det ett väldigt kort besök.
Vi vilade våra sköra kroppar en stund, drack lite öl, tuperade hår för glatta livet, tryckte fast lösogonfransar och begav oss ut på äventyr på knast, där var den en söt liten dj som bara spelade musik från Göteborg. Med oss hade vi förutom varandra finfint norrlandbesök. Efter lekstuga på knast blev det lekstuga på ace.

Söndag: Alextussen talade om att hans bror flyttat in på samma gård som jag. Nu kommer jag tro att det är Alex jag ser varje dag när det är hans bror. Fast det är ju inte fy skam heller då hans bror var himla trevlig han också. Jag menar, kan man vara annat än trevlig när man lånar ut en Desperate Housewives DVDbox till mig? Hoho!

Måndag: Te



Håret tar stryk av att dansa runt. Speciellt om man, som jag, är halvdvärg. Och vad posen gäller så... pröva inte detta hem barn, typ? Charmig var den i alla fall inte!



// Pixelpanda



RSS 2.0