God morgon

Nu vaknade jag hos Em, hon fyller 23 idag, grattis på den lilla sockerpinglan va. Vad gör man en morgon som denna? Jo, jag uppdaterar Ems Icke stationära dator så att vi kan lyssna på lite Epelectrick. Coolt va?!

Epelectric.. kanske?

Måndag blev heroin trots allt.













Vi går hem precis och är kanske lite hungriga.. eller bara trötta.. kanske..


// Pixelpanda och Tekla

mitt liv har gått i kras, jag skulle på barnkalas


Jag är ledsen och gråter och gråter sen slutar jag ett tag för att börja gråta ännu mer.
Jag får vara ledsen och jag behöver gråta, jag vet att det kommer sluta nån dag, nån dag kommer jag känna mej mindre ledsen.
Jag har kvar nån men han har bytt plats och det gör ont, så jävla ont.

// Tekla

Dyreöl, skarutor, Kent och Falafel

Söndagsöl med John.
Oliver Twist, Debaser sen Folkets kebab



Vår Chocolate Stout. Dyreöl men himelskt god.




98 kr st kostade dom... Men ack så värt...



På väg till Debaser hittade jag en cykel med svart- och vitrutigt styre och sadel och rosa på däcken, detta resulterade i barnslig eufori från min sida.


Sen begav vi oss till Debaser slussen för ytterligare en öl och sen åt jag falafel och John döda kycklingar på Folkets kebab.
Söndagen var lite som heroin, blir svårt att ta sig igenom måndagen utan heroin.

// Pixelpanda

Lördagsdöden

Seriöst. Mjukstart med Pasta, linser och typ vitlök.. Sen pizza.. sen chips, kanelbullar, sallad och så lite te på det. Kalaskalas. Min fråga är nu hur i hela fridens namn jag kunde få i mig allt detta, jag menar som så, att det var ju inte bara en kanelbulle.. det var hur många som helst. Fast sen så fortsatte vi ju att äta efter vi var mätta bara för att inte verka färska... Som typ Ullis och Marta som DELADE på en pizza, hur färskt är inte det egentligen? Jävla töntar liksom. Hehe.
FY! Vad ont jag hade i magen och har fortfarande, även om det börjar gå över nu men ååhh.. Min stackas mage. Och mina vänner kalasade tydligen på ytterligare en chipspåse på tunnelbanan hem sen.. Herre min skapare!

Mest värt var nog TP med endast Disneyfrågor, det finaste på länge. Jag och Sanna vann eftersom att vi är så himla duktiga på Disney. Vi tog hem segern på ett Robin Hoodkort.

Nu ska jag ta och städa halva lägenheten vilket inte är särskillt lockande alls, faktiskt. Sen ska jag kolla på någon festlig film och försöka smälta maten (skräpet?) från igår...

// Pixelpanda

Jäsningsproblematik

Min deg vill inte riktigt jäsa som jag vill.. men det ordnar sig nog, den behöver bara lite mer tid på sig än vad andra degar behöver.

Huh.. jag är så himla trött.. Måste duscha också ja!

// Pixelpanda

Fredagsaktivitet men mest lördagsmorgon.

Fredagsaktivitet - Öl med Mange och löst folk.

Hohoho! Jag verkligen älskar att Manges syster trodde att jag var ett ragg till Mange som han hade dragit hem. Jag fick höra att hennes ögon hade varit fyllda av skräck. Hihihi Jag är lite läskig ibland.



Jag lekte i en Robin Hoodahatt. För Robin Hood är tuff, tycker jag. Och jag vill vara lika tuff.




Sen tog vi av hatten och såg söta ut. Sen sov vi!


God natt kanske vi sa då. Inte alls. Men det hade ju varit trevligt. Eh.

Nu ska jag baka kanelbullar och kankse äta någon mat.... Det vore nog bra.

// Pixelpanda

Va äre redan freda


Att tiden kan gå så fort när jag inte gör något om dagarna. Fast igår kan vara en undantagsdag för då var de flesta lediga.
Det var måndag fast måndag kändes som söndag och nu är det fredag. Vips sa det och fort gick det.
Och som ett brev på posten börjar jag känna mej förkyld lagom till helgen. Det av någonting är väl typiskt, när jag i veckorna är ledig och alla andra jobbar eller håller hus i skolan då är jag kry men när det vankas helg då, då vill min kropp bli sjuk.

Prutt nu ska jag tänka ut bra blandbands-låtar för sommarens alla härliga stunder

// Tekla

Fonky Fly, återkomsten.

(Kankse kan hiphopa loss istället... Inte lika skräckinjagande som att punka runt med mesk och nitar, kankse. Men jag kommer lätt undan med dansanta hiphoprader)

// Pixelpanda

Fonky Fly

Ok, tvättdags! Yeah, det är ju så fonky fly som någonting kan bli.

"Inte solbrillor för jag att jag är gangster, har solbrillor för jag solar mig i glansen" Ja, det glamorösa livet som jag lever, med inga rena kläder som är det minsta vettiga... Gräver allra längst ner i lådan med underkläder och får upp.. ja, vadå? Jo, En stringtrosa! Lovely. Jag hatar stringtrosor :(

Doktortime, tvätttime = Happytime. Eh.


Väldigt ball att citera Mofeta och Jerre i sin dagbok när man ska vara så himla panda/indietuff hela tiden. Äh, jag blir punkare istället.. eller Skin kanske?

// Pixelpanda

FESTLIGT!

Nu har jag skrivit ett arbete om fröken Fia-Stina Sandlund (Gubbslem/Gubbfärs,Unfucked Pussy och PepART)
Speciellt gillade jag "Jag rockar fett med mina nya dockusåpapolre.Vad gör du?" På något vis lyckades jag peta in en länk under "Länkar" som leder till Fetrocken med Dockusåpavännerna... eh. Jag borde gå en kurs i "Internet för idioter" eller dylika.

Så, nu hoppas jag att min nutida konstlärare blir glad.

Tror dock att jag är på tok för bristande i information och vettigt innehåll, då ordbajsande är en av mina starkare sidor. (Kan nog få ihop en A-4sida om ingenting alls... Eller kankse inte en hel men nästan.) Hoppas hon inte genomskådar orddiarrén och ger mig åtminstone ett godkänt.

// Pixelpanda

Pixelpanda i pixlar

Jag fick faktiskt en fråga om vi inte kunde slänga upp ett "Så här gör man en panda"inlägg

Dessvärre så är mitt hår för kort för tillfället för att kunna få till något som ser tillräckligt vettigt ut för att få kallas panda.. men en och annan bild från tidigare mer eller mindre lyckade hårdagar kan jag visa upp.



Så här tjusig var jag 2007. Jag och Oliver spökade runt bland buskarna utanför Re: Publik.



2006 smög jag omkring på söder och ibland fikade jag på Café String



Ibland såg jag hemskt arg ut och kramades med min mjukiskatt. 2006 (?)



2006 så fikade jag med Malin och Marie på.. kanske Blå Lotus (?)



Och 2009 skulle jag dansa på Baba Sonic, blond och puffig som sockervadd.

// Pixelpanda

___


Jag var på ikea i karlstad igår . Jag vill inte bosätta mej i värmland

// Tekla

Premiär

Premiären gick bra, med bara ett par små missar som inte gjorde särskillt mycket.

Premiärfesten efteråt var super den med. Stein skulle hålla tal och vi hade svårt att hålla oss seriösa men när han äntligen fick en syl i vädret så var det fint, skål, vin, öl och dans. Sen åkte vi hem och sov... för vi var trötta, väldigt trötta.

Imorgon har vi dagföreställning och det kommer inte så många människor men det gör inget egentligen.

Nu ska jag gå och handla så att jag kan baka något till "Team Alex" som jag ska hjälpa med försäljning av fika imorgon.

// Pixelpanda

I min familj äter man middag med min farmors lik, på riktigt alltså. ( Konsten att begrava en kärring)

"Vi håller på med en pjäs om Sverige. Premiär ikväll!"


..och hör sen!

Nä, men imorgon har vi premiär.. Jag är inte ett dugg nervös fast mina repliker inte riktigt sitter till hundra och att jag inte har greppat min karaktär, allt blir fint. För jag har alltid velat stå på en riktig scen och leverera någonting inför en stor publik och det kommer jag att få göra imorgon.

Manus, kostym, rekvesita, övergångar, smink, scenografi, repliker, dans, poesi och "i karaktär"...

Jag har inte varit ledig sen i lördags och på 1a maj sat jag som jag skulle utanför tur klockan 09.00... söndag lika så... och hela veckan... 09.00-15.00 eller 13.00-21.00... Varje dag. Och i natt sov vi till och med över, vi låg på scenen och trängdes några låg i gåmngarna inne i salongen... medans några höll vakt eftersom att vi halv två i natt insåg att dörren hade gått sönder och inte gick att låsa... Fint.

// Pixelpanda

Tunnelbana

Jag hatar verkligen när folk ska tränga sig in i tunnelbanevagnen innan alla som ska ut ur den har fått gå ut!

// Pixelpanda

Turteatern i kärrtorp blir min död!

I tre år har vi (jag och min klass) väntat och väntat på turteatern, att få ställa sig på turs scen och göra en riktigt kick ass slutproduktion, vi har med en, inte alls särskillt olik ett barns förväntingar och förhoppningar på julaftonsmorgon, räknat år, månader, veckor och dagar tills dagen då vi får bära in vår scenografi, rekvesita och vår kostym till scenen och för första gången på hela slutproduktionsarbetet få se hur det verkligen kommer att se ut på premiären... Oh, så fantastiskt har vi tänkt och, jo, visst. Det är helt underbart egentligen... men hela förbaskade tur är så smutsig att man får andnöd efter bara ett par minuter på scen, köket är så äckligt att jag mår illa, klacken/platån är så skitig att jag inte ens vill sätta min fot där uppe och biotanterna är så gnälliga och otrevliga så man inte vet vare sig ut eller in.

Men trots detta så är det så roligt på teatern att jag skulle ge nästan vad som helst för att få stanna kvar och göra fler pjäser... Hur sega repen än kan vara så slår mitt hjärta alltid lite hårdare när jag sätter mig på 163ans buss mot kärrtorp för att få stå i en mörk och kvav salong med 20 andra, hur konstigt det än kan verka.


Som sagt, turteatern i kärrtorp blir min död. Hjärtesorg och äcklad till döds, men mest hjärtesorg när vi ska lämna.

hh

Så här roligt har vi det på luncherna utanför tur. Vi bär ut alla möbler från foajén och sätter oss i vårsolen, där äter vi vår mat, pratar om saker som inte är viktiga alls, skrattar åt vår porrtidning (rekvesita), fikar vårat kaffe, de som röker, de röker sina cigaretter och vi har det bara helt underbart. Här är jag väldigt glad för chokladbiten, som Julian bjöd på och Dante försöker få sin schnitzel i lagom stora bitar så att han kan äta.

// Pixelpanda

RSS 2.0